Van je WordPress website een app laten maken?

Wil je meer doen met je WordPress website? Laat een app maken en haal je meer uit je content!

Het ontwikkelen van een mobiele applicatie heeft vele voordelen. Zo kan een mobiele applicatie offline beschikbaar zijn, waar een website alleen online bekeken kan worden.

Met een app sta je dichter bij je gebruikers.

Over het algemeen is een mobiele app gebruiksvriendelijker en sneller. Een ander belangrijk voordeel van een app is dat deze de functies van je mobiel gebruikt. Denk aan de camera, microfoon, locatie, toegang tot je fotogalerij om maar wat te noemen. Een site kan dat niet. En dat is een belangrijk verschil tussen app en website.

Een mobiele app staat op het startscherm van jouw gebruiker. Het is met een tik op het scherm te openen, en zo wordt de band met jouw gebruikers hechter.

Het hebben van een app biedt een enorm bereik aan interactieve functionaliteit. Zo kan je bijvoorbeeld soundtracks toevoegen die jouw gebruikers kunnen downloaden om offline af te spelen om maar iets te noemen.

Integratie met andere diensten

Een app maakt het makkelijk om te integreren met al bestaande applicaties of diensten. Je hebt vast wel eens in een app zien staan waarmee je kan inloggen met je Google account. Dit is een voorbeeld van zo’n integratie met een andere dienst. In dit geval Google.

Gedetailleerde analytics

Via een app kan je makkelijk veel gedetailleerde analytics bekijken. Bijvoorbeeld hoeveel gebruikers je hebt, of welke actie het meest wordt uitgevoerd door je gebruikers.

Zie je het wel zitten om een app te lanceren? Neem contact met ons op!

Stuur ons een berichtje, en kijk wat we voor jou kunnen betekenen.

Bedankt voor het lezen!