Diensten

Een app, nieuw logo, huisstijl of WordPress website/plugin nodig? Lees hier wat wij jou kunnen bieden! Ben je geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

Technische Skillset

Websites

Heb je een website/webshop nodig voor jouw bedrijf om je services/producten aan te bieden?

Design

Heb je een logo nodig of heb je nog geen visitekaartje of responsive email handtekening?

Apps

Wil je graag een App laten ontwikkelen? Wij ontwikkelen apps voor android, iOS windows phone en desktop.

i

Blogs

Forums

Websites

Webshops

Platforms

Websites

Wij ontwikkelen veel verschillende soorten websites voor verschillende soorten klanten. Wij kunnen overweg met alle bekende CMS systemen zoals WordPress, Joomla, Drupal, etc. Van webshops, blogs en forums naar complete maatwerk web apps. Wij kiezen de oplossing die het best bij uw vraag en voorkeur past.

Grafisch design

Wij maken logo’s/huisstijlen en verschillende soorten website designs. Ook kunnen wij voor jou professionele email handtekeningen maken. Niets is voor ons te gek, dus waag een gok en kijk of wij jou kunnen helpen met jouw grafisch ontwerp-vraag!

Logo ontwerp

Visitekaartjes

h

Flyers & Advertenties

l

Email handtekening

SOCIAL MEDIA OPTIMALISATIE

Technische ondersteuning

U

SEO analyse

Consulting

Je kunt met ons contact opnemen over vragen en advies op het gebied van SEO, social media en technische ondersteuning. Wij gaan je actief proberen te helpen en oplossingen te bieden.

Applicaties

Wij ontwikkelen maatwerk applicaties op veel verschillende platforms. Voor cross platform en rapid development gebruiken wij veelal web based frameworks zoals Electron en Ionic, om heel erg snel een mooi resultaat neer te zetten. Voor geavanceerdere native applicaties gebruiken wij meestal de programmeertaal/frameworks die het beste bij dat platform horen. Wij zijn bijvoorbeeld grote voorstanders van Kotlin en Swift en voor desktop apps gebruiken wij in dit soort gevallen meestal Qt, WPF of GTK+.

Apps voor mobiel

Web Apps

Desktop APPLICATIES

CMS

j

Maatwerk

boekhoud-programma

API integratie

Software

Maak gebruik van ons CMS of ons boekhoudprogramma. 

 

Andere Diensten

Wil je gebruik maken van onze services zoals webhosting of fotografie, neem dan contact met ons op. Je kunt ons ook op freelance basis inhuren om mee te helpen met het ontwikkelen van cloud en gedistribueerde systemen.

Distributed system architecture

Online Adverteren

Webhosting

Cloud architecture

FotoBank en Fotografie

Kijk wat wij voor jou kunnen betekenen

Stuur ons een berichtje, en kijk wat we voor jou kunnen betekenen.