Ons werk

Van games en wordpress websites/plugins, tot maatwerk JAMStack, Serverless en Mobile apps. Dit zijn de projecten waar wij trots op zijn.

bluen.nl

Implementatie van de website

Technische bouw van de website. Website ontwerp gemaakt door Reach Brand Storytellers.

Kadaster Kaart

Mobiele apps | Cordova | Hybrid App

Met de Kadaster kaart app/website kunt u gemakkelijk informatie opzoeken over percelen die geregistreerd staan bij het Kadaster.

5☆ Star Rating

Air Traffic Control Game

Game | Simulator

ATC Manager 2 is een web-based luchtverkeersleiding simulator. Beheer het luchtruim van drukke luchthavens zoals Schiphol of Heathrow in een realistische simulator.

1000+ Unieke bezoekers / dag • Online community

Ikverstaat.nl

Portfolio

Een goed voorbeeld van een zeer snelle maatwerk portfolio website.

Tijd tot interactief < 0.7 sec • Progressive Web App

Helga Beekers

Met dank aan Sem Postma en Eva van der Weide van Echo Sierra Studio, die mijn wensen wisten te vertalen in een duidelijke en heldere website.

Claudia Mulder

Heel fijn om met Sem samen te werken. Hij heeft een prachtige site voor me gemaakt! Zeer overzichtelijk ook en helemaal mijn stijl en smaak! Sem voelt goed aan wat ik wil. Hij luistert echt en vertaalt dat in zijn werk. Ook nu ik af en toe nog vragen heb of laatste aanpassingen gedaan moeten worden blijft hij zeer behulpzaam. Dank je wel Sem! Ben heel blij dat je op mijn pad bent gekomen!!.

Een project in gedachten? Of wil je meer over ons weten?

Wil je een nieuw logo, huisstijl of app/website? Stuur ons een berichtje en wij gaan kijken hoe we jou het beste kunnen helpen!