Gepassioneerde ontwerpers, ontwikkelaars en probleemoplossers.

Met een combinatie van passie en hard werken, proberen wij de visie van een klant tot werkelijkheid te brengen. Geen niets zeggende beloftes en mooie praatjes, maar een mooi en degelijk resultaat.

Wat wij doen

Heb je een technische expert of een designer nodig, dan ben je hier op de juiste plek. Wij zijn een creatieve startup studio, denken met je mee en kennen onze eigen zwaktes. Wij zijn geen grootsprekers die met veel kantoor jargon en strakke pakken een gesprek in gaan. Ons doel is om jou zoveel mogelijk te helpen en een goede partner te zijn tijdens het ontwikkelingsproces van jouw product. Communicatie met, luisteren naar en leren van de klant zijn daarin heel belangrijk.

 

Gelanceerde Apps

Totale projecten

Logo's

App Updates

Onze visie

Onze missie

Wij streven er naar om met onze expertise en creativiteit een zo groot mogelijke impact te maken. Het is ons doel om onze klanten zo goed mogelijk op de kaart te zetten met uitmuntende websites, apps en designs voor betaalbare prijzen.

Less is More

Wij vinden het belangrijk dat jij een goed overzicht hebt op jouw product en dat je de flexibiliteit hebt om over te stappen naar een andere uitvoerder. Wij zien in de praktijk dat er zoveel projecten falen omdat de ontwikkelaar als een cowboy te werk gaat en een toepassing of design helemaal vol stopt met onnodige of verouderde functionaliteit en weigert te vernieuwen. Wij vinden het heel belangrijk om meer tijd te steken in het onderhouden en bewaren van de kwaliteit van onze producten. Door modulair te werken, gebruik te maken van test omgevingen, duidelijke randvoorwaarden te stellen en niet voor elk project opnieuw het wiel uit te vinden, zorgen wij dat onze producten makkelijk schaalbaar zijn.

Jouw gebruikers zijn onze gebruikers

Bij het lanceren van nieuwe producten zijn wij betrokken bij het helpen van jouw gebruikers en tijdens de ontwikkeling proberen wij ons zoveel mogelijk te verdiepen in de wensen van jouw gebruikers/klanten.

Innovatie

Wij zijn veel bezig met experimenteren en ons verdiepen in nieuwe technologieën. Op het gebied van software engineering betekent dit bijvoorbeeld: overgaan naar een JAMStack oplossing of het maken van een eigen Headless CMS. Op het gebied van design beschikken wij over een enorm scala aan design programma’s: van 3D, tot geavanceerde animatie software voor hele specifieke artworks.

Toekomst

Wij hopen zo snel mogelijk te groeien en steeds grotere uitdagingen aan te gaan. Wij hopen dat je met ons mee wilt groeien! 

Het team

Sem Postma

 

Software Engineer

 

Certificatienummer:

612D6J923F441DKL

Verificatie url

Eva van der Weide

 

Designer

Adobe

Certificatienummer:

2Cps-XMcY

Verificatie url

Tijdens het ontwikkelen houden we jou zo veel mogelijk op de hoogte en zorgen we ervoor dat jij betrokken bent bij het totale proces.

Iemand nodig die jou kan helpen?

Zoek je iemand die je kan helpen in het opzetten van een website of mobiele app? En voor een normale prijs? Kijk wat wij voor jou kunnen betekenen.